Rüyada etek diktirmek

Rüyada etek diktirmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, kişinin esenlik bulacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına delalettir.

Rüyada etek diktirmek gördüyseniz:

  • Kişisel hayatınızda da yeni kararlar söz konusu olabilir.

Rüyada etek diktirdiğini görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada etek diktirmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada terziye etek diktirmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni etek diktirmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada fasulye diktiğini görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni dikilmiş fidan görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada dik yukarı çıkmak iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada dik rampa çıkmak işlerindeki bereketin kaçacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments