Rüyada televizyon tamir etmek

Rüyada televizyon tamir etmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, doğru olanı seçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına rivayet eder.

Rüyada televizyon tamir etmek gördüyseniz:

  • Ani duygusal patlamalar göstererek ilişkilerinizi çıkmaza sokmanız olasıdır.

Rüyada televizyon tamircisi görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına tabir olunur.

Rüyada televizyon tamir etmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada televizyon tamir ettirmek edilen duaların karşılığını bulacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına rivayet eder.

Rüyada televizyonda ünlü birini görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, kırgınların barışacağına rivayet eder.

Rüyada büyük televizyon görmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada televizyon dolabı görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve televizyon almak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine işaret eder.

Rüyada televizyonda film izlemek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments