Rüyada eşya karıştırmak

Rüyada eşya karıştırmak bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, yaşamının yoluna gireceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, dualarının karşılığını göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşya karıştırmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili onarım, yenileme, süsleme gibi şeyler için harcama yapmanız da gerekebilir.

Rüyada başkasının eşyalarını karıştırmak onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşyaları karıştırmak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına tabir olunur.

Rüyada eşya karıştırmak hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eşyalarının karıştırıldığını görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının eşyasını karıştırmak kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin çantasını karıştırmak yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına tabir olunur.

Rüyada yemekleri karıştırmak bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına işaret eder.

Rüyada evi karıştırmak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments