Rüyada eski yengesini görmek

Rüyada eski yengesini görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, zorlukların yaşanacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski yengesini gördüyseniz:

  • Öfkeli tepkilerin hiçbir getiri olmasa da, ilerlemeye yönelik çabaların karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada eski yengeyi görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hayatının yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski yenge görmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına işarettir.

Rüyada eski yengesini görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada yenmiş tırnak görmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine yorulur.

Rüyada hamile yenge görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş yengeyi görmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, güzel günlerle tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada yengeyi hasta görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına yorulur.

Rüyada yengemle kavga etmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments