Rüyada yengemle kavga etmek

Rüyada yengemle kavga etmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada yengemle kavga etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere sözünüzü dinletmek için her ne kadar yapınıza uymasa da sert bir üslup seçebilirsiniz.

Rüyada yengesiyle kavga etmek eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada yengeyle kavga etmek kazançta zarar edeceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine rivayet eder.

Rüyada yengemle kavga etmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına alamet eder.

Rüyada yenge konuşmak maddi olarak eksiye düşüleceğine, çok büyük hayır duası alınacağına delalettir.

Rüyada yengesiyle evlenmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına tabir olunur.

Rüyada yenmiş elma görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin yengesini görmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine alamet eder.

Rüyada yenge elini öpmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments