Rüyada yengeyi hasta görmek

Rüyada yengeyi hasta görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada yengeyi hasta gördüyseniz:

  • Bir sonraki aşamada neler yapacağınızı belirlerken yaratıcı olmanız gerekebilir.

Rüyada yengeyi hasta görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına rivayet eder.

Rüyada yenge dövmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına tabir olunur.

Rüyada yenı bına görmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada amca ve yengeyi görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalettir.

Rüyada yengemin ağladığını görmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada yengesinin öldüğünü görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yengeyle konuşmak kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına alamet eder.

Rüyada amca yenge görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments