Rüyada eski sevgiliyle zina etmek

Rüyada eski sevgiliyle zina etmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle zina etmek gördüyseniz:

  • Çok farklı bir yola girmek ya da farklı bir yönde ilerlemek üzeresiniz.

Rüyada eski sevgiliyle zina yapmak başarısız olacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle zina etmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle zina yapmak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi kaybetmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini üzgün görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin telefonunu karıştırmak kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin telefonla aradığını görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek önünün açık olacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments