Rüyada eski sevgiliyle zina yapmak

Rüyada eski sevgiliyle zina yapmak yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle zina yapmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi içerikli ilişkileriniz çok şey vaat ediyor.

Rüyada eski sevgiliyle zina yapmak güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle zina etmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyle zina yapmak aile bireylerinden biri ile tartışacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle banyo yapmak ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye kahve yapmak tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye yemek yapmak onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments