Rüyada sevgiliyle göz göze gelmek

Rüyada sevgiliyle göz göze gelmek rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, her şeyin sarpa saracağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle göz göze gelmek gördüyseniz:

  • Değişiklik iyi şansı beraberinde getirebilir.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze gelmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle göz göze gelmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına işarettir.

Rüyada atla göz göze gelmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, malların artacağına rivayet eder.

Rüyada göz göze geldiğini görmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, borçların ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada kızla göz göze gelmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadınla göz göze gelmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, ticaretin açılacağına işarettir.

Rüyada ölüyle göz göze gelmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle göz göze gelmek sorunlarının yakın bir zamanda allah’ın izni ile son bulacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments