Rüyada göz göze geldiğini görmek

Rüyada göz göze geldiğini görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, canının sağ olacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, işini en iyi şekilde yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz göze geldiğini gördüyseniz:

  • Duygusal, estetik, entelektüel veya mental büyüme için ne gerekiyorsa yapabilirsiniz.

Rüyada ölüyle göz göze gelmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına delalet eder.

Rüyada bir kızla göz göze gelmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada yılanla göz göze gelmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına işarettir.

Rüyada kediyle göz göze gelmek maceralara atılacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada cinle göz göze gelmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle göz göze gelmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kendi işinin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada göz göze gelmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkekle göz göze gelmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments