Rüyada sevdiğinle aynı masada oturmak

Rüyada sevdiğinle aynı masada oturmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, ayaklandıracağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle aynı masada oturmak gördüyseniz:

  • Unutulan eşyalar, kayıp evraklar, karışan anahtarlar, yanlış epostalar v.b türünde işler zorlayıcı olabilir.

Rüyada sevdiğinle aynı masada oturmak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada oturmak gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına inanılır.

Rüyada biriyle aynı masada oturmak iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, düşmanlarımızı alt etmeye işaret etmektedir.

Rüyada başbakanla aynı masada oturmak maddi olarak büyüyeceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle masada oturmak içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada aynı masada yemek yemek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına delalet eder.

Rüyada beyaz bir masada oturmak ortaklıkların bozulacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments