Rüyada eski sevgiliyi içkili görmek

Rüyada eski sevgiliyi içkili görmek uykusuz geceler yaşanacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, şansa, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına, allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi içkili gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ısrarcı hareketleri ya da inatçılıkları nedeniyle zor anlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi içkili görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle içki içmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalettir.

Rüyada sevgilisini içki içerken görmek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin içki içtiğini görmek ilişkilerin noktalanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi içki içerken görmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili öldüğünü görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak yeni duygular tadacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments