Rüyada küs olduğun eski sevgiliyi görmek

Rüyada küs olduğun eski sevgiliyi görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Bir anlaşmanın içine girmeden önce, uzun vadeli sonuçlarını hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada küs olduğun eski sevgiliyi görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, çok büyük bir rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle küs olmak kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak hem de çok üzüleceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle küs olduğunu görmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi küs görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğun eski dostunu görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada eski küs arkadaş görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Rüyada eski küs arkadaşını görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments