Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla öpüşürken görmek

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla öpüşürken görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, günden güne sorunlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla öpüşürken gördüyseniz:

  • Detaylar veya detaylı çalışmalar bazı girişimlerinizin, işlerinizin veya iş birliklerinizin geleceği açısından büyük önem arz ediyor olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle uyumak ömrün uzun olmasına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin oğlu olduğunu görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, yüklü siparişler alacağına rivayet eder.

Rüyada evliyken eski sevgili görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi sarılmak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin ismini görmek ticarette ilerleyeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle evlendiğini görmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi kilolu görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin kına gecesini görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments