Rüyada eski sevgiliyi sarılmak

Rüyada eski sevgiliyi sarılmak hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi sarılmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili ya da maddi durumunuzu sarsabilecek bir sorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada eski sevgili sarılmak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, ev içinde mutluluğun artacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin sarıldığını görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin beline sarılmak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp sarılmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye sarıldığını görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılmak kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle barışmak ve sarılmak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments