Rüyada eski sevgilisini öptüğünü görmek

Rüyada eski sevgilisini öptüğünü görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, hayatının güzelliği için her gün allah’a şükredeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisini öptüğünü gördüyseniz:

  • Olası sonuçları üzerinde düşünmek ya da hesaplar yapabilmek için zaman isteyebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliye veda etmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla öpüşürken görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle yüzmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle tatlı yemek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisini evlenirken görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin senden özür dilediğini görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle seyahat etmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, rütbenin yükseleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi giderken görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments