Rüyada eski sevgiliyle seyahat etmek

Rüyada eski sevgiliyle seyahat etmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle seyahat etmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz larşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Rüyada eski sevgiliyle seyahat etmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle seyahat etmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle seyahate çıkmak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalettir.

Rüyada ölüyle seyahat etmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle seyahat etmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına işarettir.

Rüyada gemi seyahati yapmak uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine işaret eder.

Rüyada seyahat gemisi görmek gözyaşı döküleceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına inanılır.

Rüyada gemide seyahat etmek yaralayacağına ve küstüreceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments