Rüyada eski sevgiliyle yüzmek

Rüyada eski sevgiliyle yüzmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle yüzmek gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin iyi gitmesi moral takviyeniz olacak.

Rüyada eski sevgiliyle yüzdüğünü görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle denizde yüzmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle yüzmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisiyle yüzmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle denizde yüzmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle havuzda yüzmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına inanılır.

Rüyada denizde sevgiliyle yüzmek hatadan dolayı zarar edeceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin organını görmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments