Rüyada eski sevgiliyi giderken görmek

Rüyada eski sevgiliyi giderken görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi giderken gördüyseniz:

  • Biraz acele ediyorsunuz, yavaşlamanızda fayda var.

Rüyada eski sevgiliyi askere giderken görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi giderken görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi askere giderken görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi giderken görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yakınını askere giderken görmek kendisi için isabetli kararlar alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşusunu hacca giderken görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Rüyada başkasını askere giderken görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kişiyi hacca giderken görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments