Rüyada eski sevgilinizin annesini görmek

Rüyada eski sevgilinizin annesini görmek işleri yoluna sokacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, doyasıya sefasını süreceğine, el açmayacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, hastalıklarından kurtulacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinizin annesini gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız olmamanız gerektiği kadar hassaslaşarak birilerine bağlanma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilini ve annesini görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi ve annesini görmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgili ve annesini görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin annesini görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgili annesini görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, her zaman örnek bir müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinizin annesini görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin annesiyle tanışmak kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin anne ve babasını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments