Rüyada eski sevgilinin sana baktığını görmek

Rüyada eski sevgilinin sana baktığını görmek kucaklaşacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sana baktığını gördüyseniz:

  • Dış faktörlere bağlı yanlışlar yapmanızın belli sonuçları olabilir.

Rüyada eski sevgilinin sana baktığını görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin sana geri döndüğünü görmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin sana döndüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sana bakarken görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sana güldüğünü görmek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin sana mesaj attığını görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin sana sarıldığını görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, üzüntü duyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments