Rüyada eski sevgilinin oynadığını görmek

Rüyada eski sevgilinin oynadığını görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, belalardan korunacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin oynadığını gördüyseniz:

  • Sizi üzen hataları telafi için çalışabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin oynadığını görmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin oynadığını görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi arkası dönük görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi gelinlikle görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kına gecesini görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin boşandığını görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, başarısının çoğalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments