Rüyada eski sevgiliyi gelinlikle görmek

Rüyada eski sevgiliyi gelinlikle görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi gelinlikle gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız fırsatları anında değerlendirin.

Rüyada eski sevgiliyi gelinlikle görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilisini gelinlikle görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına inanılır.

Rüyada eski gelinlik giymek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine yorulur.

Rüyada eski bir gelinlik giymek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına inanılır.

Rüyada eski eşini gelinlikle görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski model gelinlik giymek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, büyük zararlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisini gelinlikli görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, canının sağ olacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisinin gelinlik giydiğini görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments