Rüyada kirmizi ve sari gül görmek

Rüyada kirmizi ve sari gül görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, kolaylıklara kavuşacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kirmizi ve sari gül gördüyseniz:

  • Beklenilmedik durumlar nedeniyle kayıplar ya da olumsuzluklar söz konusu olabilir.

Rüyada kirmizi ve sari gül görmek işlerine dört elle sarılacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine yorulur.

Rüyada sevgilisini sarilmak isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada kefene sarilmak sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına işarettir.

Rüyada soğan sarimsak görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada düsmanla sarilmak kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin boynuna sarilmak dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada altin sarisi rengi görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada vefat etmis birine sarilmak çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments