Rüyada eski arkadaşla sevgili olmak

Rüyada eski arkadaşla sevgili olmak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Belki sizden biraz daha aktif olmanızı istiyor veya istenildiğinden emin olmayı arzuluyordur.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşınla görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşla görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın eski sevgilisini görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının eski sevgilisini görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi ve arkadaşlarını görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşlarını görmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olduğunu görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments