Rüyada arkadaşımın eski sevgilisini görmek

Rüyada arkadaşımın eski sevgilisini görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, karşılıksız bırakmayacağına, önünün kapanacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşımın eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizde bazı değişimler olabilir.

Rüyada erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini arkadaşınla görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, zengin bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili ve arkadaşlarını görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi ve arkadaşlarını görmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşımın eski sevgilisini görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olduğunu görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olmak insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments