Rüyada eski sevgiliye hasta görmek

Rüyada eski sevgiliye hasta görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye hasta gördüyseniz:

  • Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir.

Rüyada eski sevgiliyi hasta olarak görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye hasta görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisini hasta görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin hasta olduğunu görmek bir bebek sahibi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilini hasta görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin hastalandığını görmek gergin olacağına, malın bereketinin artmasına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi hasta görmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada eski eşin hasta olduğunu görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments