Rüyada eski sevgilinin hastalandığını görmek

Rüyada eski sevgilinin hastalandığını görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin hastalandığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler bazı konulara yaklaşımınızı veya yöntemlerinizi ya da fikirlerinizi değiştirmeniz konusunda ısrarcı olabilir.

Rüyada eski sevgilinin hastalandığını görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin hasta olduğunu görmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye hasta görmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, kötü haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi hasta olarak görmek kişinin evlatlarının artacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini hasta görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi hasta görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilisini hasta görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada eski eşi hasta görmek işlerinin toparlanacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments