Rüyada tırnaklarını kestiğini görmek

Rüyada tırnaklarını kestiğini görmek tabiatı kötü olan kişiye, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada tırnaklarını kestiğini gördüyseniz:

  • Sabırlı olmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada ayak tırnak kestiğini görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada tırnaklarını kestiğini görmek birikiminin artacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına rivayet eder.

Rüyada tırnak kestiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada bir başkasının tırnağını kestiğini görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi tırnağını kestiğini görmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin tırnak kestiğini görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birine tırnak kestirmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada tırnaklarını kestirmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, esenleyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments