Rüyada birinin tırnak kestiğini görmek

Rüyada birinin tırnak kestiğini görmek beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, çaresizleşeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına delalettir.

Rüyada birinin tırnak kestiğini gördüyseniz:

  • Yönünüzü bizzat yapacağınız araştırmalara göre belirlemelisiniz.

Rüyada birinin tırnak kestiğini görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağını kestiğini görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada birine tırnak kestirmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ayak tırnağını kestiğini görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasına tırnak kestirmek arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarını kestirmek şansının kendinden yana olacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı kestiğini görmek borçların ve dertlerin biteceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine inanılır.

Rüyada birinin tırnağını kestiğini görmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments