Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olduğunu görmek

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olduğunu görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olduğunu gördüyseniz:

  • Normal şartların dışında olaylar nedeniyle bazı iş ya da ilişkilerde yöntem veya model değişikliğine gidilebilir.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olmak dertlerine derman bulacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaşını görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilini arkadaşınla görmek parasının ve malının da artacağına, tüm dileklerin tutacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşınla görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi ve arkadaşlarını görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına inanılır.

Rüyada erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek ferahlayacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments