Rüyada eski sevgili ve arkadaşını görmek

Rüyada eski sevgili ve arkadaşını görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili ve arkadaşını gördüyseniz:

  • Olayları geniş bir açıdan değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek yol kat edeceğine, itibar göreceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşla görmek dinine bağlı kalacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşımın eski sevgilisini görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi ve arkadaşlarını görmek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olduğunu görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olmak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşınla görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments