Rüyada annesinin saçını görmek

Rüyada annesinin saçını görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, rahat nedir öğreneceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada annesinin saçını gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat, bir ziyaret ya da fiziksel veya mental rekabet içeren aktiviteler keyfinizi yerine getirebilir.

Rüyada annemin saçını görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada annenin saçını taramak güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine yorulur.

Rüyada annesinin saçını kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne saçı görmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesinin saçının kesildiğini görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Rüyada annesinin saçını görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada annenin saçını kısa görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına delalettir.

Rüyada annesinin saçlarını beyaz görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments