Rüyada eski masa görmek

Rüyada eski masa görmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, engellerden kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski masa gördüyseniz:

  • Akşamüstü saatlerine hassasiyet oluşturan durumlar var.

Rüyada eski masa görmek sağlığını geri kazanacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Rüyada eski yemek masası görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada masa sandalye almak düşmanından uzak olacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada işyerinde masa değiştirmek kime danışacağını bilemez olacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalettir.

Rüyada yuvarlak masa görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada masa örtüsü almak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına delalettir.

Rüyada çok büyük masa görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada naylon masa örtüsü görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments