Rüyada eski yemek masası görmek

Rüyada eski yemek masası görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, kazancın devamlı olacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Rüyada eski yemek masası gördüyseniz:

  • Size ne yapmanız gerektiğini dikte eden kişiler sorun yaratabilir.

Rüyada eski yemek masası görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada eski masa görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, bolluk içinde yaşamaya işarettir.

Rüyada masa yemek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yemek masasını toplamak çekemeyenlerin de çoğalacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemekli masa görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, tabiatı kötü olan kişiye işaret etmektedir.

Rüyada beyaz örtülü yemek masası görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, buna rağmen kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada büyük yemek masası görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada yemeklerle dolu masa görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments