Rüyada kiralık araba görmek

Rüyada kiralık araba görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına yorulur.

Rüyada kiralık araba gördüyseniz:

  • Dışarıya karşı zayıf bir kişilik sergileyebilirsiniz.

Rüyada kiralık araba görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, daha çok dünya malı edineceğine yorulur.

Rüyada sadatı kiram görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada kirada oturmak istediği zaman yeni işler kurabileceğine, yanlış bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada kiramen katibin meleklerini görmek sosyal konumunun değişeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine rivayet eder.

Rüyada işyerini kiraya vermek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kira vermek değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına delalettir.

Rüyada dükkan kiraya vermek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine yorulur.

Rüyada kendi evinden kiraya çıkmak çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments