Rüyada hoşlandığın kişiyi öpmek

Rüyada hoşlandığın kişiyi öpmek şartlarının da zenginleşeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığın kişiyi öpmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik veya kaçınılması zor gelişmeleri akışına bırakmalısınız.

Rüyada hoşlandığın kişiyi öpmek her nimetin lezzetine varacağına, kısmetinin de açılacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığı kişiyi öpmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığı erkeği öpmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın birini öpmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığı kızı öpmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, şeref ve haysiyetin artacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kızı öpmek büyük mutluluk duyulacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeği öpmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle evlenmek işlerden hayır gelmeyeceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments