Rüyada görümcesini görmek

Rüyada görümcesini görmek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, ondan kazanç elde edeceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada görümcesini gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde daha doğrusu sosyal ilişkilerinizde, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.Karşı cinsten kişilerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada görümcelerini görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine inanılır.

Rüyada görümcenin doğurduğunu görmek allah’ın inayetini kazanacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görümcenin evlendiğini görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayınvalide görümce görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, elde edilecek menfaatlere yorulmaktadır.

Rüyada görümcesiyle kavga etmek kalp kırıklığına neden olacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada görümceden para almak rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada görümceyle barışmak hayatının da düzene gireceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine inanılır.

Rüyada görümcenin eşini görmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments