Rüyada eski gömlek giymek

Rüyada eski gömlek giymek rahat ettiği bir döneme gireceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, onu isyan noktasına getireceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada eski gömlek giymek gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım etmeniz gerekebilir.

Rüyada eski gömlek giymek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek para pul sahibi olacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski gömlek görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kocasının beyaz gömlek giydiğini görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli gömlek giymek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına rivayet eder.

Rüyada kısa gömlek giymek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni gömlek giymek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına yorulur.

Rüyada uzun gömlek giymek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments