Rüyada uzun gömlek giymek

Rüyada uzun gömlek giymek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına işarettir.

Rüyada uzun gömlek giymek gördüyseniz:

  • Yapacağınız kural dışı şeyler büyük hatalar olarak karşınıza dikilebilirler.

Rüyada uzun gömlek giymek herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada uzun gömlek görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Rüyada ütüsüz gömlek giymek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk gömlek giymek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine işarettir.

Rüyada turuncu gömlek giymek kişinin rahat nefes alacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gömleğini başkasının giydiğini görmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin gömleğini giymek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalettir.

Rüyada başka birinin beyaz gömlek giydiğini görmek bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, uzun sohbetler edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments