Rüyada eski gemiye binmek

Rüyada eski gemiye binmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, riske atılacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski gemiye binmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları fazla abartmanız veya fazla hafife almanız durumunda duygusal konular yükselebilir.

Rüyada eski bir gemiye binmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, kendisiyle övüneceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle gemiye binmek eşler arasına kara kedi gireceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada eski gemiye binmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde gemiye binmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine tabir olunur.

Rüyada denizde gemiye binmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına yorulur.

Rüyada uçan gemiye binmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanlış gemiye binmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek gemiye binmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments