Rüyada uçan gemiye binmek

Rüyada uçan gemiye binmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, sorunlarını çözeceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada uçan gemiye binmek gördüyseniz:

  • Sabırlı olmalı, olayların üzerine gitmek yerine, olayların istendiği şekilde ilerlemesini sağlayacak koşulların oluşmasını beklemelisiniz.

Rüyada uçan gemiye binmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine delalettir.

Rüyada havada uçan gemi görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde uçan gemi görmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan gemi görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına alamet eder.

Rüyada gemilerin uçtuğunu görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada geminin uçtuğunu görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada eski gemiye binmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle gemiye binmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments