Rüyada eski evine tekrar taşınmak

Rüyada eski evine tekrar taşınmak götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine delalettir.

Rüyada eski evine tekrar taşınmak gördüyseniz:

  • Bir an da kendinizi kendi kendinizi savunmaya ya da yapmak istediklerinizi anlatmaya çalışırken bulabilirsiniz.

Rüyada eski evine tekrar taşınmak kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına işaret eder.

Rüyada eski evine geri taşınmak elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada eski evine taşındığını görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada eski evine taşınmak destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada eski kocayla tekrar evlenmek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar barıştığını görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada eski eşinle tekrar evlenmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments