Rüyada eski eşle evlendiğini görmek

Rüyada eski eşle evlendiğini görmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, dertlerin dermanının bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski eşle evlendiğini gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize faydası olmayan veya bir adım bile ilerlemeyn iş, bağlantı veya ilişkileri geride bırakmak isteyebilir, ateşli tartışmalar içine girebilirsiniz.

Rüyada eski eşiyle evlenmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşin evlendiğini görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına rivayet eder.

Rüyada eski eşinin başkasıyla evlendiğini görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada eski eşle yeniden evlenmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına işarettir.

Rüyada eski eşle tekrar evlenmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada eski eşle evlendiğini görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, kendisine olan güveninin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski eşiyle yeniden evlenmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski eşinin evlendiğini görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments