Rüyada eski eşin babasını görmek

Rüyada eski eşin babasını görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aşama kaydedeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada eski eşin babasını gördüyseniz:

  • Başkalarının talepleri yapabileceklerinizi engelleyebilir ya da genel anlamda sizi sınırlandırabilir.

Rüyada eski eşin babasını görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin anne babasını görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Rüyada eşinin babasını görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin ölmüş babasını görmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşini hasta görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşini dövmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada eski eşini öpmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşinin evleneceğini görmek borçlanıp, hasta olacağına, yeni planlar yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Miran bedirhanın Annesi

Rüyamda eski eşimin babasını benim teyzem gilde çay içerken gördüm annem eski eşimin babasına çay ikram etti ama yüzü döktük bir şekilde bu niye burda dedi benim için öyle uyandım