Rüyada erkeğin eşini hamile görmek

Rüyada erkeğin eşini hamile görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, yeni bir yol tutulacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, kara kara düşünür olacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin eşini hamile gördüyseniz:

  • Aceleci olmanız durumunda bazı şeyleri kaçırabilirsiniz.

Rüyada erkeğin eşini hamile görmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına alamet eder.

Rüyada eşi hamile görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, tatsız haberlerin alınacağına işarettir.

Rüyada eski eşten hamile kalmak bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, işlerin eski haline döneceğine işarettir.

Rüyada hamile eşinin öldüğünü görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada hamile eşinin doğum yaptığını görmek karanlık zamanların aydınlanacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada eşini hamile olarak görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına alamet eder.

Rüyada eski eşi hamile görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada eşini hamile olduğunu görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments