Rüyada eski eşin eşini görmek

Rüyada eski eşin eşini görmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sahip olduklarının eksileceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada eski eşin eşini gördüyseniz:

  • Yoksa daha sonra hatanızdan geri dönme şansınız kalmayabilir.

Rüyada eski eşle yemek yemek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine delalettir.

Rüyada eski eşle öpüşmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada eski eşinin nişanlandığını görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine işarettir.

Rüyada eski eşini hasta görmek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada eski eşle nikahlanmak hanesindeki rızkın da artacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada eski eşinin annesini görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşiyle evlenmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski eşin ağladığını görmek kar sağlayacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments