Rüyada eski eşi görmek

Rüyada eski eşi görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, yaşam standartlarının artacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada eski eşi gördüyseniz:

  • Atak olmalısınız.

Rüyada eski eşin eşini görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşiyle barışmak anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada eski eşini zayıflamış görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşinin öldüğünü görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, nimet ve berekete ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşinin para verdiğini görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski eşinin karısını görmek yardımda bulunacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş eski eşi görmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına delalettir.

Rüyada eski eşini ağlarken görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sevcan

Rüyamda eski eşimi ellerini lavobada yıkarken gördüm lavoba pislik içindeydi su dolu ben temizlemem bunu dedim arkasından başka.tanimadigim.bir adam girdi eleleini yıkadı bende neşe icindet temizledim hemen içindeki mendili lavobayi tıkamks alıp tuvalet e attım bir anda tuvalet yerin dibine çöktü dışarı çıktım gündüz ama sokak lambaları yanikti