Rüyada eski erkek arkadaşıyla öpüşmek

Rüyada eski erkek arkadaşıyla öpüşmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, kimden akıl soracağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Farklı şekilde hissedebileceğiniz anlamda şanslar söz konusu olabilir.

Rüyada eski erkek arkadaşının nişanlandığını görmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına rivayet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşının kardeşini görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada eski erkek arkadaşının evlendiğini görmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına yorulur.

Rüyada eski erkek arkadaşınla öpüşmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşla konuşmak dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada eski erkek arkadaş görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada eski erkek arkadaşı görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada eski bir erkek arkadaş görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments