Rüyada eski bir erkek arkadaş görmek

Rüyada eski bir erkek arkadaş görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, tatsız haberlerin alınacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, daha çok çalışılacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine rivayet eder.

Rüyada eski bir erkek arkadaş gördüyseniz:

  • Belli yöntemlerinizi veya gidilen yolları gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada eski erkek arkadaşımı görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşınla evlendiğini görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada eski erkek arkadaşla konuşmak sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşının nişanlandığını görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada eski erkek arkadaşının evini görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada eski erkek arkadaşınla öpüşmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşının kardeşini görmek hayır ve bereketin artmasına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments